içinde

Instagram Gizli Hesapları Görme

instagram gizli hesapları görme

Instagram Gizli Hesapları Görme

 

Evet instagram gizli hesap işlevi aşılabiliyor! Instagram Gizli Hesapları Görme Daha evvel Yemek Sepeti adlı uygulamaya internet korsanları tarafından yapılan saldırıya ilişkin makalemizde de belirtmiştik internet ortamında “mutlak güvenlik” gibi bir durumun söz konusu olmadığını. İnternet ortamında mutlak güvenlik ancak ve ancak interneti kullanmayarak sağlanabilir. Bu da günümüz şartlarında ne kadar mümkün olabilir bilmiyorum. Hali hazırda sağlıktan tutun eğitime kadar birçok konuda internete bağımlı bir şekilde yaşadığımızı düşünecek olursak böyle bir şeyin imkansıza yakın seviyelerde olduğu yadsınamaz bir gerçektir.

Instagram Gizli Hesapları Görme

Sosyal ağ kullanımlarımızda da gizli hesap özelliğini aktif olarak kullanmayı tercih ediyor olsak bile bu duvarı da aşmak işten bile değil. Bir pazar halin gelmiş olan gizli hesaplara erişim için kullanılan ve en çok aratılanlardan olan instagram gizli hesap görme işlemini sağlayan iki programdan bahsedeceğim. Bu uygulamaları kullanarak birilerinin hesaplarına erişmek Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na aykırı işlem gerçekleştirmekten başınıza iş açar mı bilmiyorum. Sonuç olarak bu uygulamaları kullanan kişilerin tasarrufunda olan bir eylem olduğu için hukuki bir problem doğurması muhtemel. Hukukçu arkadaşlar bu uygulamaları kullanmakla olası yaptırımlarla ilgili olarak aşağıdaki yorum kısmından bilgilendirme yapabilirler.

Bu tarz uygulamaların çalışma prensibi havuz data mantığına dayanmaktadır. Yani uygulamayı kullanan kişilerin hesaplarından takip etmiş olduğu kişilerin hesaplarını havuza kaydetmektedir. Bu sayede bir başka kişi de bu havuza erişerek kişinin hesabını görebilmektedir. Yani bu uygulamayı hiçbir arkadaşınız kullanmıyorsa sizin hesabınız da görüntülenemeyecek demektir.

#1 Postegro

Google Play Store bünyesinde faaliyet gösteren uygulamalardan en tanınmışı ve bilineni olarak karşımıza çıkan Postegro uygulaması daha sonrasında, instagram kullanıcılarının ve instagram uygulamasının şikayetleri neticesinde Play Store’dan kaldırılsa da faaliyetlerini kendi sitesi üzerinden halen sürdürmektedir. Gönderilere ve hikayelere gizli olarak bakmanıza olanak tanıyan Postegro günlük 3 hak tanımaktadır. Bu haklar günlük olarak yenilenmekte ve arzu eden kullanıcılarına ücret karşılığı sınırsız hesap ve hikaye görüntüleme paketleri satmaktadır. En az 50 takibiniz ve takipçiniz olma şartını koşuyor ve havuz datasına veri akışını hedefliyor. Uygulamayı kullanmadan evvel instagram hesabınızı 2 aşamalı güvenlik faktörünü etkin kılmanızı öneririm.

https://postegro.net/

#2 Lili-APK

Bu pazarın ikinci uygulaması olarak öne çıkan Lili aslında Postegro uygulamasının geliştiricisi tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. Dolayısıyla çalışma prensibi Postegro uygulamasıyla birebir aynıdır. Aslında yedek lastik görevi görmesi amacıyla üretilmiştir. Bu amaca uzunca bir süre de hizmet etmiştir.

https://lili-app.com/

 

En yeni içerikler hakkında bilgi sahibi olmak İçerik Sitesi Instagram hesabımızı takibe alabilirsiniz.

Diğer içerikler için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sosyal İçerik Platformu

Ne düşünüyorsunuz?

15 Puanlar
Oy Ver

Written by İçerik Sitesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GİPHY Uygulama Anahtarı ayarlanmadı. Lütfen ayarlar değerini kontrol edin

ilişkide yapılan 10 yanlış

İlişkide Yapılan 10 Yanlış

pygmalion etkisi

Pygmalion Etkisi Beklentim Kaderimi Değiştirebilir Mi?